blank

🎵GELUID AAN🎵
4 jaar geleden zat ik nog middenin mijn burn-out. Wetende dat het werk dat ik toen deed niet meer leuk vond en niet wetende dat mijn passie volgen zou leiden tot ondernemerschap, de meest bijzondere ontmoetingen en het uitvoeren van het mooiste werk dat ik mij maar kan bedenken.

Mensen helpen.

Ik ben zo gelukkig met wat ik doe en het feit dat ik een verschil kan maken in het leven van mensen. Dat ik ze ertoe kan bewegen om gedrags- en beweegpatronen te doorbreken, een schouder kan bieden om op te huilen, een oor om mee te luisteren, fysieke en mentale pijn weg kan nemen, maar vooral om ze lekker in hun vel te laten zitten.

En uiteraard is het ook wel eens niet de juiste match en wordt de klant, of ik, wel eens teleurgesteld over de gang van zaken. Ook dat hoort erbij. Mijn werkwijze én persoonlijkheid zijn niet voor iedereen dat wat ze nodig hebben. En dat is oké, want dat is één van de belangrijkste lessen die ik dit jaar heb mogen leren.

@daanvandekonijnenburg is de meest bijzondere (her)ontmoeting van 2021 en de kers op de taart van alle mooie mensen die ik dit jaar heb mogen omarmen in mijn leven. Hij mixte een zelfgemaakte track en onze podcast aflevering van @vuur_en_ijs, waarin ik vertel over mijn diepe, diepe passie. Hoe vet!! 😎

Het inspireerde mij tot het maken van deze compilatie video. Een (niet volledige) verzameling van bijzondere mensen en mijn passie. Een kleine reminder aan mezelf om te zien hoe ver ik ben gekomen de afgelopen 4 jaar. Hoeveel shit ik achter mij gelaten heb en hoeveel moois ik gewonnen heb. Wauw, wat ben ik aan een fantastisch mooie reis begonnen! ❤️