blank

“Je moet eerst doen wat je moet doen om te kunnen doen wat je wilt doen”

We willen zo graag zo’n spannende oefeningen en bewegingen uitvoeren dat we vergeten waar het nu eigenlijk echt om draait. Efficiënt bewegen staat gelijk aan een pijnvrij leven. Onderzoek en voel wat je lichaam graag wilt doen en wat niet. Ga met dat laatste aan de slag. Net zoals in deze video. Hier gaat nog zoveel niet goed, juist omdat dit is waar mijn lichaam moeite mee heeft. Lengte aan de ene kant maken zonder dat de andere kant inzakt, om maar even één voorbeeld hieruit te noemen. En dat is precies de reden waarom ik dit doe.

Pas als mijn lichaam doet wat het doen moet, kan ik doen wat ik eigenlijk zou willen doen!

Dat is ook de reden dat ik een andere personal trainer heb gevraagd om mij hierbij te helpen. We kunnen allemaal wel die spiegel, steun en hulp gebruiken van een professional 🔥🙏