Wil jij graag de kennis en tools in huis halen om je lichaam beter te begrijpen, spanning en pijn los laten en echt diep te kunnen voelen en ontspannen?

14 januari organiseer ik het
FASCIA & ADEM EVENT

Een dag volledig in het teken van lichaams- en ademwerk. Inclusief fascia masterclass, verbonden ademsessie, talking stick ritueel, een lichte lunch.

Je leert:
– alles wat je moet weten over fascia.
– hoe je zelf je lichaam kunt bevrijden van verklevingen en pijn.
– waarom ademwerk zo belangrijk is voor je zenuwstelsel.
– diverse soorten ademtechnieken.

“Ik ben er niet om je te overtuigen. Ik ben er ook niet om je te verbeteren. Ik ben er om je de ruimte en handvaten te geven zodat je jezelf kunt verbeteren.”

Als holistisch trainer, ademcoach en spaceholder houd ik mij bezig met het optimaliseren van de verbinding tussen hoofd en lijf zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten. De focus ligt hierbij telkens op (myo)fascia, het bindweefsel dat onze spieren omhult.

Dit belangrijke, maar vaak nog onbekende, systeem in ons lijf speelt een ontzettend belangrijke rol bij onder andere het verwerken van boosheid, angst, verdriet en trauma. Kortom: gestolde emoties.

Het zijn emoties die we ervaren, maar waarvan we op dat moment niet weten wat we ermee aan moeten. Gestolde emoties spelen niet alleen een belangrijke rol in ons mentale welzijn, maar ook in ons fysieke welzijn.

We stoppen het namelijk letterlijk weg in ons lichaam: het wordt opgeslagen in onze fascia. Hierdoor ontstaan verklevingen waarbij het bindweefsel als een soort van gips om de spier gaat zitten waardoor deze niet meer vrij kan bewegen.

Dat kan dan weer resulteren in een incorrecte ademhaling en houding, onverklaarbare pijnklachten en overmatige stress.

Fascia en je adem zijn wat mij betreft dan ook een prachtig startpunt van een holistische kijk op algehele gezondheid. Het is emotioneel, confronterend en transformerend.

Daarom organiseer ik dit Fascia & Adem Event. Ik ga niet alleen dieper in op de materie van fascia en adem, je gaat ook de verbinding met jezelf aan door middel van release en adem technieken. Zo kun jij deze technieken na dit event zelf blijven toepassen en vrijer en energieker leven.