blank

Benedicte aan het woord:
“Een dikke maand geleden ben ik bij coach Daisy begonnen, nadat een vriendin zo enthousiast over haar gepraat had dat het bij mij begon te kriebelen. Daisy is super enthousiast, heeft een bak aan kennis en kunde (en doet in haar vrije tijd niks anders dan bijleren) en is in staat om heel precies te kunnen kijken. Ze kijkt niet alleen naar hoe ik beweeg, maar herkent ook welke patronen (verkeerd) ingesleten zijn en gecorrigeerd kunnen worden. Daarnaast vind ik het fantastisch dat ze naar mij als ‘heel’ mens kijkt: een gezond lichaam en een gezonde geest is wat ze nastreeft. In gezamenlijkheid wordt een werkplan opgesteld waarbij aandacht is voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Dat is super. We werken op dit moment aan mijn ‘functionele patronen’. Als het ware leer ik opnieuw lopen en bewegen op een manier die bij mijn lichaam past. Pijntjes en blessures verdwijnen al, en ik voel me, zelfs al na een maand, sterker, soepeler en ik beweeg veel vrijer.
Ik vind het erg mooi en bijzonder dat ze ongelooflijk zichzelf is, zonder concessies te doen, dat ze precies weet waarover ze het heeft, ze je grenzen opzoekt maar perfect voelt wanneer het genoeg is, en vooral ook, dat het zo ontzettend leuk is om deze weg samen te bewandelen. Ik ben benieuwd waar haar coaching mij gaat brengen: samen op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik gun iedereen zo’n bijzondere coach!
Ps. ze is ook nog eens een heel leuk warm mens☺️”

Deze topresultaten zijn te danken aan enorme toewijding en doorzettingsvermogen. Ook ik ben zeer benieuwd waar onze samenwerking nog meer toe gaat leiden!