blank

Focus je op het proces, niet op resultaat.
Voorheen vond ik dit erg lastig, maar het verdiepen en verbeteren van mijn biomechanica heeft mij de kennis en het vertrouwen gegeven om deze mindset aan te houden en hier naar te handelen. Verkeerde beweegpatronen, emoties, stress en trauma uit mijn lijf krijgen is een proces dat de rest van mijn leven gaat duren. Iets waar ik naar uit kan kijken en van kan genieten.

In de tussentijd vier ik namelijk kleine overwinningen zoals op deze foto’s te zien zijn:
Verbetering in positie van heupen, knieën, enkels en voeten! M’n heupen staan rechter dankzij mindere zijwaartse compressie aan de rechterkant, knieën draaien minder naar binnen en m’n “banana knees” oftewel de overstrekking van m’n knieën begint ook goed vooruit te gaan dankzij de talloze pijnlijke myofascia release sessies op m’n benen. En tot slot begint het dragen van barefoot schoenen vruchten af te werpen op m’n enkels en voeten. De correcte uitlijning van m’n hele lichaam komt steeds dichterbij.

Ik zie ook nog meer dan genoeg verbeterpunten, maar dit soort resultaten zien en voelen zorgen voor voldoening en motivatie tijdens dit hele proces. All the gains with no pains!!

blank

blank