Ik vier het leven | Coach Daisy

“Te veel licht kan je verblinden, je hebt duisternis nodig voor balans”

De meest diepgaande persoonlijke groei vindt niet plaats tijdens het lezen van een boek of het mediteren op een mat. Het gebeurt in de confrontatie met de duisternis, wanneer je boos, bang of gefrustreerd bent. Het gebeurt wanneer je hetzelfde doet wat je altijd al deed en je plotseling beseft dat je een keuze hebt. Mijn 36e levensjaar stond in het teken van diepe overgave aan mijn ‘oude vertrouwde’ duisternis, maar vooral aan verandering. De keuze om het anders te doen. Mijn eigen licht te creëren dankzij overwinningen op meerdere vlakken. Geluk is inmiddels mijn grootste bezit, maar het is de duisternis die mij heeft bevrijd.

Vandaag vier ik met trots mijn 37e levensjaar en voel ik mij dankbaarder, rustiger en vrijer dan ooit tevoren. Ik vier het leven! 🥳 Aho! 🔥❤️❄️