Daisy Smissaert-Bitter

“Het zou niet je bedoeling moeten zijn om beter te zijn dan anderen, maar beter dan wie je was. En zodra je je dat realiseert, merk je dat dat al beter is dan wat het voorheen was.”

Tijdens de truffelceremonie met @daanvitaal heb ik deze realisatie wat mij betreft op de mooiste manier mogen ervaren. Loslaten en vrij zijn als een klein kind zoals ik dat nog nooit eerder in dit leven heb gedaan. Ik heb urenlang gelachen en gekeet. Oh man, wat heb ik hiervan genoten. Tegen het einde van de ceremonie heb ik meerdere keren dit uitgesproken: “wow, ik heb gereisd en ik ben niet meer wie ik was.” Het voelde als de afronding van een maandenlang ontwikkelingstraject. En het begin van een frisse start.

Van neurotisch en gefrustreerde perfectionist naar meer een evenwichtig, menselijke inspirator. Onbewuste delen bewust gemaakt, nieuwe gedachtepatronen en nieuwe gewoontes gecreëerd. Steeds in ontwikkeling om beter te worden dan wie ik was, maar vooral kracht vinden in de diepe overgave van wie ik ben.

Alles was en is precies zoals het moet zijn. En er is voor mij maar één ding dat heel erg zeker is: ik ga mijn leven lang in ontwikkeling blijven! Maar hoe dan ook.. ik zal nooit meer de oude zijn.