Ik faciliteer, jij leert | Coach Daisy

Als coach geef ik je tools voor in je toolbox. Ik geef je inzichten over je houding, waarom je beweegt zoals je beweegt. Ik druk letterlijk en figuurlijk met mijn vingers op pijnlijke plekken. Ik laat je dingen voelen die niet prettig zijn om te voelen. Ik vertel je dingen waar je het in eerste instantie misschien niet mee eens gaat zijn.

We trainen, praten, ademen en doen wat jij nodig hebt in dat ene of hooguit twee uur per week. Maar daar buiten, in de overige 167 uren in de week heb jij de leiding over jouw gezondheid. Je mentale en fysieke houding. Je voeding. Je slaap. Je circadiaans ritme.

Jij bepaalt hoeveel je leert en wat je in jezelf wilt ontdekken.

Ik ben er voor je. Ook buiten de wekelijkse sessies om sta ik altijd voor je klaar, maar dan zul je zelf aan moeten geven wat je nodig hebt om je eigen kar te trekken, nieuwe patronen te leggen en te groeien.

Ik faciliteer, jij leert.