blank

“Je hele leven kan in een jaar echt veranderen… je hoeft alleen maar genoeg van jezelf te houden om te weten dat je meer verdient, dapper genoeg zijn om meer te eisen en gedisciplineerd genoeg zijn om echt voor meer te werken.”

In een vorige post sprak ik over één van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd. Of beter gezegd, aan het leren ben. En dat is loslaten. Ik heb zoveel trauma’s, gedragspatronen, denkwijzen en daarmee negativiteit losgelaten, dat het lastig is om het allemaal te benoemen. Het was het jaar van de meeste groei en mooiste inzichten tot dusver.

Het was zwaar en emotioneel. Ik heb moeten rouwen om het verlies van wie ik was voordat ik mij volledig kon overgeven aan wie ik ging worden. Want als je groeit gaat er ook een deel van je dood. Vaak houden we grote groei tegen, omdat we oude delen niet los kunnen of willen laten.

In essentie ben ik nog hetzelfde, maar dit jaar ben ik een gezondere, volledige uiting van die essentie geworden. Ik heb ontzettend veel gehuild en gerouwd om het verleden. Ik ben begonnen met ademwerk, cacao ceremonies en ijsbaden. Ik heb mijn eerste truffelceremonie mogen ervaren. Ik ben thuis gekomen in mezelf. Ik heb mensen met dezelfde passies ontmoet en ben gaan samenwerken met @vuur_en_ijs!

Leven is leren. Het is altijd aanpassen, groeien en verschuiven naar een steeds groter wordend potentieel. Maar potverdrie, 2021 wat was je lelijk en mooi tegelijkertijd. Wat een bijzonder jaar.

Ook komend jaar ga ik door met de les van loslaten wat mij niet meer dient en blijven focussen op wie ik ben en wat ik nodig heb. En dat met allemaal mooie mensen aan mijn zijde.. wat ben ik dankbaar hiervoor! 😍❤️🤩

Kom maar op, 2022! 🔥❤️❄️