Daan

“Wat mij betreft is Bobbie echt briljant. Die heeft oog voor elk detail in de manier waarop je beweegt en houdt rekening met zoveel facetten waar de gemiddelde personal trainer geen kaas van heeft gegeten. Van de werking van de myofascia tot een juiste ademhaling. Beweging écht functioneel gaan inzetten om zo mijn pijnklachten sterk te reduceren. Op dagen dat ik mij slecht voel weet ik dat een sessie met Bobbie echt een verschil maakt en een negatieve spiraal doorbreekt. Die stelt de juiste vragen en zet àltijd de juiste oefening/interventie in. Bobbie werkt vanuit een heldere methodiek en kan tot in detail uitleggen waarom die doet wat die doet. Vooral waarom ik dingen anders mag doen. Zonder daarbij mij het gevoel te geven dat ik het allemaal verkeerd doe of niet goed genoeg doe. Die heeft een warme en oordeelsvrije houding, terwijl die ondertussen ook de juiste snaar in beweging weet te zetten. Onbetaalbaar als je het mij vraagt! Voor het eerst in mijn leven voel ik dat ik echt constructief aan het opbouwen ben, in plaats van gewoon zo kapot mogelijk te gaan. Voorbij de oppervlakte, zonder dit over te slaan. Dankjewel Bobbie!”

Yvonne

“Bobbie is een fijne coach. Door de persoonlijke aanpak en support van Bobbie was en bleef ik gemotiveerd. Binnen een maand waren mijn diverse klachten al verbeterd. Helemaal top!”

Benedicte

“Een dikke maand geleden ben ik bij coach Bobbie begonnen, nadat een vriendin zo enthousiast over haar gepraat had dat het bij mij begon te kriebelen. Bobbie is super enthousiast, heeft een bak aan kennis en kunde (en doet in haar vrije tijd niks anders dan bijleren) en is in staat om heel precies te kunnen kijken. Ze kijkt niet alleen naar hoe ik beweeg, maar herkent ook welke patronen (verkeerd) ingesleten zijn en gecorrigeerd kunnen worden. Daarnaast vind ik het fantastisch dat ze naar mij als ‘heel’ mens kijkt: een gezond lichaam en een gezonde geest is wat ze nastreeft. In gezamenlijkheid wordt een werkplan opgesteld waarbij aandacht is voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Dat is super. We werken op dit moment aan mijn ‘functionele patronen’. Als het ware leer ik opnieuw lopen en bewegen op een manier die bij mijn lichaam past. Pijntjes en blessures verdwijnen al, en ik voel me, zelfs al na een maand, sterker, soepeler en ik beweeg veel vrijer.
Ik vind het erg mooi en bijzonder dat ze ongelooflijk zichzelf is, zonder concessies te doen, dat ze precies weet waarover ze het heeft, ze je grenzen opzoekt maar perfect voelt wanneer het genoeg is, en vooral ook, dat het zo ontzettend leuk is om deze weg samen te bewandelen. Ik ben benieuwd waar haar coaching mij gaat brengen: samen op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik gun iedereen zo’n bijzondere coach!
Ps. ze is ook nog eens een heel leuk warm mens☺️”

Bart

“In de tijd dat ik bij Bobbie train heb ik haar leren kennen als een kundige en professionele trainer die niet alleen kijkt naar de cijfertjes. De totale aanpak waarbij ook gekeken wordt naar de verbinding tussen hoofd en lijf heeft bij mij zeer veel baat gehad bij houdingsproblemen. Ik merk dat ik beter in mijn vel zit en makkelijker beweeg, en dat mijn houding bij inspanning flink verbeterd is.”

Anne

“In de paar maanden dat Bobbie mijn personal trainer is, heeft die al een wereld van verschil gemaakt. Toen ik diens leerde kennen, was ik aan het opkrabbelen na een depressieve periode. Sporten was wel het laatste waar ik zin in had, maar, onder lichte dwang van mijn vriend, heb ik me laten overhalen tot een kennismakingsgesprekje met Bobbie. In plaats van mee te gaan in mijn idee om misschien wat voorzichtige meters te maken op de loopband en vooral niet te intensief bezig te zijn, zag die in wat ik wél nodig had.

Van diens voorstel om elke week onder haar begeleiding een uur te sporten werd ik niet meteen enthousiast, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Bobbie weet de grens op te zoeken van wat ik fysiek aankan, zonder die grens te overschrijden. Een uur lang afzien (en volhouden!) en de endorfines die dat losmaakt; het doet me ongelofelijk veel goed. Niet alleen ondersteunt het mijn herstelproces, maar het versnelt het ook. Zo kom ik fysiek én mentaal sterker in mijn schoenen te staan en krijg ik weer wat vertrouwen in mijn lijf en in mezelf.

Bobbie’s passie voor diens vak blijkt duidelijk uit diens kennis en kunde en de creativiteit die die aan de dag legt bij het opstellen van steeds nieuwe trainingsschema’s en het inspelen op je wensen en behoeftes van dat moment. Diens enorme betrokkenheid geeft me het gevoel dat ze echt aandacht heeft voor het verlichten van mijn specifieke klachten en maakt dat ik me nooit nummertje zoveel op de agenda voel. Het zijn die kwaliteiten die van Bobbie een uitzonderlijk personal trainer maken en die het voor mij mogelijk hebben gemaakt om in korte tijd zoveel vooruitgang te boeken. Iets wat met de nodige fysio’s, sportcoördinatoren en bewegingscoaches in de afgelopen jaren niet is gelukt. Voor mij niemand anders meer!”

Desi

“Bobbie is een fantastische personal coach! Ik ben bij haar terecht gekomen om een gezonder leven te gaan leiden en daarmee ook iets af te vallen. Bobbie kijkt echt naar het gehele plaatje en hoe je een leefstijl ook daadwerkelijk in je leven kunt toepassen. Zelfs nu ik door de zwangerschap tijdelijk gestopt ben, heeft ze af en toe nog contact met mij hoe het met me gaat. Ze is zeer betrokken! Als je met Bobbie aan de slag bent is ze niet alleen je coach maar ook je vriendin die oprecht naar je luistert.”

Ralf

“Bobbie is echt een fantastische coach! Kennis, kwaliteit, spontaniteit en persoonlijke betrokkenheid zijn haar typische kenmerken! Ze motiveert en stimuleert je echt op de juiste manier om je doel te bereiken! Ik heb na een jaar trainen met haar mijn doel bereikt! Ik ben haar erg dankbaar voor de super begeleiding. Daisy je bent een topper!”

Angela & Alicja

“Bobbie hebben wij in de sportschool leren kennen. Er was gelijk een goede klik, en waren heel snel enthousiast over haar manier van trainen. Na onze zwangerschappen heeft Bobbie ervoor gezorgd dat we weer aan het trainen zijn gegaan. Dankzij de Duo Personal Training ligt de focus op ons en niet op anderen. Hierdoor is er veel aandacht voor de uitvoering van oefeningen en zijn deze ook specifiek op ons gericht.
De functionele trainingen zorgen voor een heel ander sterk gevoel ten opzichte van traditionele krachttraining of hiit trainingen dat we in de sportschool deden. Zo zie je maar dat het gewicht of de snelheid niet altijd meetellen om resultaat te behalen! Kortom, een super goede en leuke coach die goed naar haar klanten luistert en zich blijft ontwikkelen. We hopen nog lang met haar te kunnen trainen!”

Deze reviews zijn terug te vinden op mijn social media kanalen LinkedIn en Google.