Mijn Aanbod

Geen symptoombestrijding, maar oplossingsgericht werken 

Traning

Leer zelf myofascia releases toepassen met simpele tools zoals een tennisbal. Optimaliseer je houding door juiste spierspanning te creëren met ademhaling en corrigerende oefeningen. Ontdek dynamisch bewegen met lopen, rennen en gooien als basis. Versterk de verbinding tussen hoofd en lijf. Ga voor een praktische aanpak voor een gezonder en vitaler leven!

Vanaf € 75,- per sessie

Ademwerk

Je staat van zijn veranderen door middel van ademwerk.
Zowel fysiek als mentaal zet ik ademwerk in, zonder hierbij vast te houden aan één vast protocol. Deze sessies zijn onderdeel van de coachings sessies, maar zijn ook los te boeken. Met regelmaat organiseer ik ademcirkels en komt technisch ademwerk terug in alle trainingsvormen.

Vanaf € 55,- per sessie

Coaching

Laat je innerlijke kracht en veerkracht bloeien door de emotionele aspecten van gezondheid aan te pakken. Samen openen we de deuren naar verandering en groei, terwijl ik je begeleid naar een plek van innerlijke balans en sereniteit. Met mijn ondersteuning kun je diepe transformatie omarmen en op alle mogelijke manieren bloeien!

Vanaf € 75,- per sessie

All-in

Dit is de meest intensieve en effectieve manier van samenwerken met mij.
Alle tools uit mijn toolbox staan tot jouw beschikking. We gaan dan ook niet alleen fysiek aan de slag, maar ook mentaal. Jij krijgt wat jij nodig hebt om je doelen te behalen en letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel te zitten.

Vanaf € 75,- per sessie

Een eerlijke aanpak

Ieder mens is anders en daarmee is iedereen uniek. “One size fits none,” zeg ik altijd. Precies daarom heb ik geen kant en klaar pakket voor je klaar staan, maar komt er altijd maatwerk bij kijken om te zorgen dat er ruimte is voor jou om te zijn. Mijn aanpak is dan ook heel erg afhankelijk van wat de hulpvraag is.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat er een match is tussen jou en mij. Daarom zal ik altijd aangeven als ik je niet kan helpen of beter door kan verwijzen naar een andere professional.

Alleen op deze manier kunnen er samen duurzame resultaten behaald worden waarbij je lekkerder in je vel komt te zitten, je houding verbetert, pijnvrij kunt bewegen en vrijer kan ademen en leven.

 

Coach Bobbie

Contactgegevens

06 41 48 21 86
contact@coachbobbie.nl

 

Maak een Afspraak

Wil je graag vrijblijvend kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Adresgegevens

Van Ostadestraat 21, Geleen
(alleen op afspraak)