Mijn Aanbod

Geen symptoombestrijding, maar oplossingsgericht werken 

Personal Coaching

Dit is de meest intensieve en effectieve manier van samenwerken met mij.
Alle tools uit mijn toolbox staan tot jouw beschikking. We gaan dan ook niet alleen fysiek aan de slag, maar ook mentaal. Jij krijgt wat jij nodig hebt om je doelen te behalen en letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel te zitten.

Vanaf € 75,- per sessie

Personal Functional Training

Functioneel trainen in een persoonlijke setting van 4 tot 6 personen.
In de sessies van 1,5 uur ga je in groepsverband 1 of 2 keer per week aan de slag met fascia releases en functioneel trainen. De groepsdynamiek draagt bij aan het nemen van je verantwoordelijkheid en je doorzettingsvermogen.

Vanaf € 25,- per sessie

Myofascia behandeling

Zonder fascia hebben het skelet- en spiersysteem geen steun en daarmee ook geen functie.
In al mijn sessies speelt dit bindweefsel dan ook een grote rol. Je leert welk effect dit heeft op je houding en (pijn)klachten en hoe je deze zelf kunt oplossen. Ook is het mogelijk om een losse manuele fascia release, massage of cupping behandeling te boeken.

Vanaf € 75,- per sessie

Ademwerk

Je staat van zijn veranderen door middel van ademwerk.
Zowel fysiek als mentaal zet ik ademwerk in, zonder hierbij vast te houden aan één vast protocol. Deze sessies zijn los te boeken en met regelmaat organiseer ik online ademsessies, live ademcirkels en komt mechanisch ademwerk terug in alle trainingsvormen.

Vanaf € 25,- per sessie

Cacao ceremonies

Open je hart met behulp van dit plantmedicijn.
Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen. Ervaar de zachte energie tijdens een cacao ceremonie of ademcirkel.

Vanaf € 25,- per sessie

Koudetraining

Werken aan je fysieke en mentale weerbaarheid.
Je lichaam en hoofd zijn totaal anders, maar hebben elkaar wel echt nodig. Het één kan niet zonder het ander. In een ijsbad wordt dit eens te meer duidelijk. Koudetraining houdt je niet alleen een duidelijke spiegel voor, het heeft ook nog eens allerlei fysieke voordelen.

Vanaf € 75,- per sessie

Wacht niet langer om over te schakelen naar een meer holistische aanpak

Ieder mens is anders en daarmee is iedereen uniek. “One size fits none,” zeg ik altijd. Precies daarom heb ik geen kant en klaar pakket voor je klaar staan, maar komt er altijd maatwerk bij kijken om te zorgen dat er ruimte is voor jou om te zijn. Mijn aanpak is dan ook heel erg afhankelijk van wat de hulpvraag is.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat er een match is tussen jou en mij. Daarom zal ik altijd aangeven als ik je niet kan helpen of beter door kan verwijzen naar een andere professional.

Alleen op deze manier kunnen er samen duurzame resultaten behaald worden waarbij je lekkerder in je vel komt te zitten, je houding verbetert, pijnvrij kunt bewegen en vrijer kan ademen en leven.

 

Aankomende events

Dag retraite ‘Terug in verbinding met jezelf’

Een dag helemaal in het teken van jezelf en weer (of nog meer) in contact komen met jezelf en de natuur op zaterdag 24 juni. We vertoeven deze dag buiten op een heerlijke locatie in Nederweert. Hier hebben we alle rust en ruimte om te zijn. Deze dag zal de volgende...

Ademcirkels

In een ademcirkel los je emotionele blokkades in je lichaam op, verbind je je met jezelf en anderen en ervaar je een diepe ontspanning. De ochtend zal van 9.30 tot ca. 12.00 uur duren en de volgende onderdelen bevatten: 🪵De talking stick is een eeuwenoud ritueel en...

Coach Bobbie

Trainingslocatie

Weidestraat 42, Schimmert
(alleen op afspraak)

Maak een Afspraak

Wil je graag vrijblijvend kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

06 41 48 21 86
contact@coachbobbie.nl