Over mij

Trainer, Coach, Spaceholder, Mens

Ik ben een coach in ontwikkeling met het besef dat ik nooit uitgeleerd zal zijn. De focus op functioneel bewegen, leven en ademen leidde tot steeds meer verdieping wat betreft functies van ons lichaam en brein. Een meer holistische kijk. Iets dat vaak als ‘zweverig’ wordt gezien terwijl het eigenlijk juist simpel is:

“Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische werkwijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.”

 

“Ik ben er niet om je te overtuigen. Ik ben er ook niet om je te verbeteren. Ik ben er om je de ruimte en handvaten te geven zodat je jezelf kunt verbeteren.”

Holistisch

Naast het analyseren en verbeteren van de beweging van je fascia, functie van je spieren en uitlijning van je gewrichten, kan het ook zijn dat ik ademwerk, ijsbaden, cacao ceremonies of meditaties inzet om oude gedrags-, houding- en beweegpatronen te doorbreken. Ieder mens is anders en heeft diens eigen proces te doorlopen.

Open

Krachtig

Fluide

Solide

Comfortzone

Vertrouwen in je coach is een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en resultaten. Ik doe zelf ook het werk dat ik van mijn klanten vraag. En ik vraag meer dan enkel fysieke inspanning. Hoofd en lichaam moeten goed kunnen communiceren en samenwerken om disfunctionele patronen te doorbreken en te kunnen groeien. Ik houd je een spiegel voor net zoals ik dat bij mezelf doe. Je zult dingen moeten doen die je nog niet eerder hebt gedaan. Je zult zelfs overtuigingen aan moeten nemen waar je het in eerste instantie niet mee eens gaat zijn. Je zult uit je comfortzone moeten stappen.

En dat kan alleen als dit de inspiratie is om te zien wie je zou kunnen zijn in plaats van blijven hangen in de frustratie van wie je zou moeten zijn.

Coach Bobbie

Trainingslocatie

Weidestraat 42, Schimmert
(alleen op afspraak)

Maak een Afspraak

Wil je graag vrijblijvend kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

06 41 48 21 86
contact@coachbobbie.nl