Holistische training en coaching gaat niet enkel om wekelijks lichamelijk inchecken, hoe gaat het fysiek, wat gaat beter, wat kan nog beter? Het gaat ook om jouw mentale weerbericht, wat heb je los kunnen laten, waar worstel je nog mee?

Als trainer doorbreek ik houding- en beweegpatronen. Als coach ben ik meer een vertrouwenspersoon. Een vriend waarbij je je hart mag uitstorten, angsten, trauma’s en alle andere soorten emoties mag delen. We kunnen erover praten of er doorheen ademen of bewegen.

Als je je beweegpatronen op de juiste manier verbetert, zal je hoofd vanzelf volgen. Als je mentale weerbericht opklaart, kunnen we lekker bewegen en nog meer loslaten. Geen systeem werkt alleen, ook het menselijk lichaam niet.

Alle tools uit mijn toolbox staan tot jouw beschikking in een Personal Coaching traject. We gaan dan ook niet alleen fysiek aan de slag, maar ook mentaal. Jij krijgt wat jij nodig hebt in onze 1 op 1 sessie om je doelen te behalen en letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel te zitten.

Naast het analyseren en verbeteren van de beweging van je fascia, functie van je spieren en uitlijning van je gewrichten, kan het daarom ook zijn dat ik cupping, ademwerk, ijsbaden, cacao ceremonies of meditaties inzet om oude gedrags-, houding- en beweegpatronen te doorbreken. Ieder mens is anders en heeft diens eigen proces te doorlopen.

Zowel tijdens de sessies als daarbuiten ben ik je spaceholder, maar ook je stok achter de deur. Zonder jou te pushen, ik creƫer enkel een veilige container waar jij kunt zijn. Want ik ben er niet om je te overtuigen. Ik ben er ook niet om je te verbeteren. Ik ben er om je de ruimte en handvaten te geven zodat je jezelf kunt verbeteren.

Ik zie wie je echt bent. Ik zie waar je pijn zit. Ik zie de potentie in jou!  

Ben jij er klaar voor? Stuur mij een bericht!

Meer weten over mijn manier van trainen of resultaten van andere klanten bewonderen? Klik dan hier.