Tijdens deze ochtend los je emotionele blokkades in je lichaam op, verbind je je met jezelf en anderen en ervaar je een diepe ontspanning.

Het zal de volgende onderdelen bevatten:

🪵De talking stick is een eeuwenoud ritueel en kun je zien als het symbool van een oeroude microfoon. Je staat stil bij je eigen gevoel, zet je intenties voor de ceremonie en het draagt tevens bij aan het vermogen om aandachtig te luisteren naar elkaar. Zonder onderbrekingen, zonder oordeel.

🌱Open je hart met behulp van het plantmedicijn cacao. Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen.

🌬️Verander je staat van zijn dankzij ademwerk. Ik laat je kennismaken met verschillende methoden om met behulp van je ademhaling je zenuwstelsel te activeren en vervolgens weer te kalmeren.

❄ Hierna ga je kracht vinden in het moment van diepe overgave in het ijsbad. Vaak, of eigenlijk altijd, hebben mensen allerlei verwachtingen van hoe het gaat zijn. Hoe koud, hoe pijnlijk en vooral hoe oncomfortabel het zal voelen. Het vraagt om een tijdelijke inlevering van zekerheid, je verwachtingen loslaten en comfortabel worden met het oncomfortabele. De emoties die hierbij samen met de ijsblokjes naar boven komen drijven zijn iedere keer weer anders voor iedere deelnemer.

Wil je er graag bij zijn? Stuur mij dan een bericht! 💌
De bijdrage voor deze ochtend is 50 euro p.p.

Aankomende ademcirkels incl. ijsbad:

Er staan op dit moment geen ademcirkels incl. ijsbad gepland.
Houd mijn Hipsy pagina in de gaten voor updates
.