Van training tot coaching, van ademwerk tot ijsbaden, van business tot spirituele retreats, van spaceholder tot tranenveger en professioneel knuffelaar. Afgelopen weekend kwam alles samen waar mijn vuurtje steeds harder van gaat branden. In de essentie is dat mensen helpen, maar in de uitvoering is het net zo breed als dat diezelfde essentie klinkt.

Ik vind het heerlijk dat ik zo’n breed scala aan activiteiten voor mezelf kan creëren. Er is geen werkgever die hier aan zou kunnen of willen tippen. Ik hoef niet in hokjes te passen of binnen de lijntjes te kleuren. Ik mag gewoon zijn wie ik ben met alle diversiteit op alle vlakken die ik met mij mee breng.

De ene dag geef ik voor @pattygolsteijn een workshop aan ondernemers over fascia en herinner ik ze eraan hoe belangrijk het is om niet alleen voor hun gezin en klanten, maar vooral voor zichzelf te zorgen.

De andere dag begeleid ik mensen in een ijsbad namens @vuur_en_ijs en voelen ze hoeveel kracht ze bezitten en hoe heerlijk het is om in het hier en nu te zijn.

Diezelfde dag ben ik spaceholder tijdens een transcendente ademreis van @daanvandekonijnenburg en hou ik handjes vast, veeg ik tranen weg en zorg ik vooral dat iedereen zich gezien en veilig voelt.

De volgende werkdag kijk ik mee met andere professionals zoals @fysiokb en ga ik de diepte in over bewegen en trainen.

Zodra ik weer thuis ben, breng ik dit allemaal samen in de individuele sessies die mensen wekelijks met mij hebben.

En intussen kijk ik uit naar de truffelceremonie die over een paar dagen plaatsvindt waarbij we weer op een hele andere manier de diepte in gaan in een kleinschalige en exclusieve setting.

En zo is geen dag hetzelfde. En ik zou het ook niet anders willen. Ik leef volgens mij Human Design. ik ben een Manifesting Generator!
❤️🔥