Truffelceremonies

Ga op reis naar binnen

Je wilt graag de volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling en wellicht heb je al heel wat innerlijk werk verricht.

Je voelt dat er iets in jou leeft, maar je komt er niet aan, je kan er de vinger niet op leggen.

Je bent klaar om naar binnen te keren en écht te gaan voelen.

 

Om contact te maken met je diepe verlangens, angsten, zelfliefde en alle andere emoties die in jou leven.

Je bent bereid om aan te kijken wat er aan gekeken mag worden.

Je bent klaar voor een truffelceremonie.

 

Transformatie in één dag

Met behulp van de hoogste kwaliteit magische truffels maken we een innerlijke reis waardoor je in staat bent om mentale en emotionele lagen af te pellen. De dynamiek die in deze kleinschalige en exclusieve setting ontstaat door te werken met 2 begeleiders en slechts 4 deelnemers, draagt niet alleen bij aan het proces van de gehele groep, maar ook aan jouw individuele proces.

We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat jij je gedragen en gezien voelt voor, tijdens én na de ceremonie. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij zijn er voor jou en creëren de juiste setting zodat jij je geborgen en veilig voelt om diep contact te maken met je (onder)bewustzijn.

Geleide meditatie, zang, muziek en onze liefde en aandacht zijn de begeleiders tijdens jouw innerlijke reis.

De Ceremoniemeester:

Daan van de Konijnenburg

 

Over Daan

Daan opereert op het snijvlak van artiest en ceremoniemeester. Met live muziek wordt dit op een unieke wijze belichaamd. Iedere ceremonie is weer anders en dat komt precies door zijn fijne afstemming van kennis, muziek en zang.

Als ceremoniemeester zorgt Daan voor een veilige setting en ontspannen sfeer. Hij weet feilloos aan te voelen wat er nodig is in de groep, maar ook voor jou als individu. Met diverse soorten instrumenten en zelfgeschreven ceremoniële muziek weet hij telkens weer de gevoelige snaar te raken en jou precies de ervaring te geven die jij nodig hebt.

Dankzij zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over geestelijke gezondheid, ademwerk, psilocybine en psilocine als werkzame psychoactieve stof van de truffels, ben je verzekerd van een dag dat volledig in het teken staat van jouw persoonlijke transformatie.

Spaceholder:

Bobbie Bitter

 

Over Bobbie

Ik ben organisator en spaceholder. Ik zorg letterlijk en figuurlijk voor een veilige ruimte waarin ik een energetische container vorm zodat bepaalde ervaringen kunnen worden ondergaan. De bedoeling van spaceholding is niet om jou te helpen jouw problemen op te lossen, maar de ruimte te creëren waarin jij je gedragen, gezien en veilig voelt zodat jij alles wat naar boven komt aan durft te kijken en aandacht kunt geven vanuit jouzelf.

Dit kan een helende ruimte, een liefdevolle ruimte, een medelevende ruimte, een koesterende ruimte, een vredige ruimte, een creatieve ruimte, een leerruimte en nog veel meer zijn. Ik ben er voor je. Ik zie je.

Praktisch

  • De ceremonie duurt van 10.00 – 20.00 uur. Dit is inclusief een afsluitende maaltijd.
  • De locatie is een centraal gelegen plek in Nederland.
  • Na je aanmelding ontvang je meer praktische info en een kleine paklijst
  • Inclusief alle begeleiding en afsluitende maaltijd.
  • Het is op deze locatie niet mogelijk om te overnachten. We zorgen ervoor dat als je weggaat, je weer veilig aan het verkeer kunt deelnemen.
  • De investering van deze innerlijke reis bedraagt € 333,- per persoon.

Wil jij dit ook ervaren?

Deze truffelceremonies vinden eens per maand plaats.

Wil jij graag de reis naar binnen maken en jezelf deze transformatieve dag gunnen?
Of heb je nog vragen?

Stuur mij dan geheel vrijblijvend een e-mail of een WhatsApp bericht. Of geef even een belletje!

Contactgegevens

Nieuwsgierig geworden?

Stuur vrijblijvend een bericht!

 

Bobbie

06 41 48 21 86
contact@coachbobbie.nl