Ademwerk is populairder dan ooit. Er zijn ontzettend veel manieren om je staat van zijn te veranderen door middel van ademwerk.

Welke manier is dan de beste? Ook hier houd ik niet vast aan één protocol of ademtechniek. Ik kijk naar wat jij of de groep nodig heeft. Veelal wordt er een combinatie gemaakt van diverse ademtechnieken gedurende een ademsessie.

Op deze manier ga je op reis met je ademhaling zodat je rustig de controle los kunt laten en in overgave kunt zakken, voelen wat er gevoeld mag worden en los kunt laten wat je niet meer dient.

Alleen op deze manier kun je met zachtheid in een diepe ontspanning zakken en echte transformaties maken.

Ik hoor vaak dat mensen denken dat ze niet met een ademcirkel mee kunnen doen, omdat ze het nog nooit hebben gedaan of omdat ze niet bekend zijn met ademtechnieken.

Als je kunt ademen, kun je mee doen! Je ademt de hele dag, een ademcirkel helpt je enkel om bewust te ademen en daardoor ook te ontspannen.

Het is juist een hele fijne manier om eens kennis te maken met ademwerk. Ik creëer een veilige setting waarin je je gedragen voelt door de groep en er tegelijkertijd alle ruimte is voor ieders individuele proces.

Via deze link vind je de aankomende ademcirkels. Je bent van harte welkom 😘