Een dag helemaal in het teken van jezelf en weer (of nog meer) in contact komen met jezelf en de natuur op zaterdag 24 juni.

We vertoeven deze dag buiten op een heerlijke locatie in Nederweert. Hier hebben we alle rust en ruimte om te zijn.

Deze dag zal de volgende onderdelen bevatten:

🎤We checken in rondom het kampvuur middels een talking stick ceremonie. De talking stick is een eeuwenoud ritueel en kun je zien als het symbool van een oeroude microfoon. Je staat stil bij je eigen gevoel, zet je intenties voor de ceremonie en dit draagt bij aan het vermogen om aandachtig te luisteren naar elkaar. Zonder onderbrekingen, commentaar of oordeel.

🌱Open je hart met behulp van het plantmedicijn cacao. Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen.

🌬️ Je gaat op reis met je ademhaling zodat je rustig de controle los kunt laten en in overgave kunt zakken, voelen wat er gevoeld mag worden en los kunt laten wat je niet meer dient. Alleen op deze manier kun je met zachtheid in een diepe ontspanning zakken en echte transformaties maken.

❄ Ook ga je kracht vinden in het moment van diepe overgave in het ijsbad. Vaak, of eigenlijk altijd, hebben mensen allerlei verwachtingen van hoe het gaat zijn. Hoe koud, hoe pijnlijk en vooral hoe oncomfortabel het zal voelen. Het vraagt om een tijdelijke inlevering van zekerheid, je verwachtingen loslaten en comfortabel worden met het oncomfortabele. De emoties die hierbij samen met de ijsblokjes naar boven komen drijven zijn iedere keer weer anders voor iedere deelnemer.

🥗 We sluiten de dag af door gezamenlijk een vegetarische maaltijd boven het vuur te bereiden.

Gedurende de dag is er voldoende ruimte om te zijn, te mijmeren en te bezinnen. Ik creëer een veilige setting waarin je je gedragen voelt door de groep en waar er tegelijkertijd alle ruimte is voor ieders individuele proces. Om dit te waarborgen zal de groep niet groter dan 8 deelnemers zijn.

Na deze dag:

  • Voel je je meer ontspannen
  • Heb je heerlijke genoten in en van de natuur
  • Adem je makkelijker en dieper
  • Voel je je krachtiger
  • Ervaar je een diepe verbinding met gelijkgestemden

Ca. twee weken voor dit retraite ontvang je een lijst met benodigdheden voor deze dag.

Aanmelden doe je via de ticketshop van Hipsy (klik hier).