blank

Lekker afgezaagd kijk ook ik terug op een bizar jaar. Het jaar van covid-19. Het jaar waarin alles anders liep dan gepland en gehoopt.🚫 Voor iedereen en dus ook voor mij. Paniek en onrust voerden twee maanden de boventoon. Verandering was noodzakelijk voor mijn gezondheid en dus nam ik de lastige beslissing om voor mijzelf te beginnen. Een beslissing waarvan ik nooit had gedacht dat deze zo positief uit zou pakken. Het gaf mij de rust en ruimte om nog bewuster te gaan leven en trainen.🧠 Zo kwam er een compleet nieuwe leef- en traingswijze op mijn pad: Functional Patterns. Het giswerk wegnemen bij het optimaliseren van je lichaam. Ik train en ontspan inmiddels compleet anders. Ik voel mij fysiek en mentaal beter dan ooit tevoren en ik ben nog maar net begonnen! 🤨

Daarnaast komen ook nog eens de meest fantastische mensen en kansen op mijn pad. Er zijn gesprekken geweest over samenwerkingen, het huren van een ruimte en het openen van mijn eigen twee franchise vestigingen. Toch blijf ik er voorlopig voor kiezen om mijn eigen ding te doen in deze bizarre tijd. Ik voel mij goed, ik ben gelukkig en gezond. Wat kan een mens zich nog meer wensen?! 😍

In 2021 hoop ik dat corona wat meer naar de achtergrond wordt verdrongen en ik mijn certificering voor Functional Patterns kan behalen. En wie weet wat voor een kansen er dan weer op mijn pad komen. Of niet. Voor nu is het eigenlijk gewoon echt geweldig om terug te kunnen kijken op een heel positief jaar ondanks en dankzij corona. 🤩

Ik dank al mijn klanten voor het enorme vertrouwen en positiviteit in 2020 en ik kijk uit naar de mega stappen die we samen in 2021 gaan maken.❤️🔥

⭐Voor iedereen een hele fijne jaarwisseling en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!💯